Skip to main content

PHOTOBOOTH

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met onze fotobooth-verhuurservice. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardag, onze fotobooths bieden eindeloos plezier en herinneringen voor alle gasten. Met hoogwaardige fotoafdrukken en een scala aan leuke accessoires, leggen we de magie van het moment vast, frame voor frame. Laat ons uw evenement verlevendigen met onze fotobooths en creëer blijvende herinneringen waar iedereen van zal genieten.

MINI Photobooth

Ontdek onze mini photobooth op een kleine pilaar van slechts 50 cm breed en 1,5 m hoog, uitgerust met een hoogwaardige fotocamera, studioverlichting en een professionele printer. Ondanks zijn bescheiden formaat levert deze photobooth groots plezier op elk evenement. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de body van de photobooth te branden in de stijl van uw evenement, waardoor het een naadloze aanvulling wordt op de sfeer en thema. Of het nu gaat om een feest, bruiloft of bedrijfsevenement, onze mini photobooth brengt entertainment en herinneringen van hoge kwaliteit voor uw gasten. Laat ons uw evenement transformeren met deze compacte maar krachtige toevoeging.

MIRROR

Stap in de toekomst van entertainment met onze mirror photobooth! Deze interactieve en stijlvolle toevoeging aan uw evenement brengt een unieke ervaring voor gasten van alle leeftijden. Met een elegante spiegel als interface kunnen gasten op een leuke en interactieve manier foto's maken, delen en afdrukken, waardoor onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een jubileum, onze mirror photobooth voegt een vleugje magie toe aan elk evenement. Laat ons uw feest tot leven brengen met deze innovatieve en betoverende attractie.

MICROBOOTH

Ontdek onze micro-photobooth, de kleinste uitvoering met onbeperkte mogelijkheden! Ondanks zijn compacte formaat biedt deze micro-photobooth een indrukwekkende reeks functies en opties. Uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een hoogwaardige camera, studioverlichting en een professionele printer, legt deze kleine krachtpatser moeiteloos onvergetelijke momenten vast. Bovendien biedt de micro-photobooth een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder de optie om de buitenkant te branden in de stijl van uw evenement. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een exclusief feestje of een grootschalig evenement, onze micro-photobooth staat garant voor groots plezier in een compacte verpakking. Laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen met deze kleine maar krachtige toevoeging.