Skip to main content

Een mobiele fotostudio op elke locatie

Stap binnen in onze mobiele fotostudio en ontdek de vrijheid van creativiteit op elke locatie. Met onze draagbare setup kunnen we overal komen, of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een zakelijk evenement of een outdoor fotoshoot.

Onze mobiele fotostudio is uitgerust met professionele apparatuur en verlichting, waardoor we dezelfde hoogwaardige resultaten kunnen leveren als in een traditionele studioomgeving. Of u nu op zoek bent naar zakelijke portretten, familiefoto's of artistieke shots, wij staan paraat om uw visie vast te leggen, waar u ook bent.

Greenscreen

Welkom bij onze greenscreen fotostudio, waar de enige limiet aan uw verbeelding uw eigen creativiteit is. Met onze geavanceerde technologie kunnen we elke gewenste achtergrond creƫren, van exotische locaties tot futuristische landschappen, en alles daartussenin. Stap binnen, laat uw fantasie de vrije loop en laat ons u helpen uw visie tot leven te brengen.

GALA & Rode loper fotografie

Stap op de rode loper van elegantie en glamour met onze gala- en rode loperfotografie. We leggen de sterren van de avond vast in hun volle glorie, terwijl ze schitteren op hun best. En met onze super snelle uitprintfaciliteiten kunt u direct genieten van die onvergetelijke momenten, terwijl de herinneringen vers van de pers zijn. Laat ons uw speciale evenement vereeuwigen en herbeleef de magie keer op keer.

PRINT STUDIO

Welkom bij onze Print-fotostudio, waar we prints van topkwaliteit leveren op locatie met de beste en snelste fotoprinters. Ons uitgebreide printpark omvat meer dan 50 verschillende fotoprinters, waardoor we in staat zijn om aan al uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om kleine evenementen of grootschalige bijeenkomsten. Met onze razendsnelle printers en uitgebreide selectie aan printopties, kunnen we uw gasten direct voorzien van hoogwaardige fotoafdrukken, zodat ze hun speciale momenten meteen kunnen vasthouden en koesteren. Laat ons uw evenement versterken met onze professionele printdiensten en de magie van het moment vereeuwigen.